mai dátum: 2014. 07. 24.


13. ÉVFOLYAM 29. SZÁM 2014. JÚLIUS 20.
„Nem ismer, aki azt hiszi, hogy könnyű és seb nélküli volt a válásunk”
„Nehéz éveken vagyunk túl”

Nagy Bandó András  

Nehéz időszak vár rá egy kicsi és egy pici gyerekkel

Most is a jégkrémet kívánta

Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője

Harmadik babára is vállalkozna…

Cikkünk megjelenésekor Nóri akár már túl lehet a szülésen, hiszen mindenórás kismama. Nagy port kavart munkahely váltását követően néhány napja teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, hogy az elkövetkezendő hónapokban minden idejét a családjával töltse. Tavasszal készült utolsó beszélgetésünkkor éppen olyan izgatottan várta kisfia érkezését, mint annak idején a kislányáét. Legnagyobb örömére ez a terhesség is hasonlóan nyugodt és problémamentes volt, mint amilyet Micivel átélt. Akkor is vezetett kismamakönyvet, és kiderült, hogy a mostani várandósság hónapjai is hasonlóan teltek: ugyanolyan ütemben és annyit hízott, mint amikor Micivel volt várandós, de a hasonlóság abban is megmutatkozik, hogy csakúgy, mint korábban, ezúttal is leginkább a jégkrémet kívánta.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
„A férjem most elhagyta a hálószobát”

Jaksity Kata

Imád kislányos anyuka lenni

Teljesült a fiatalkori vágya: harmadszorra ugyanis kislánya lett, akit már haza is vittek a kórházból. A picit két bátyja is babusgatja, édesanyjuk legnagyobb boldogságára. Kata anyai ösztönei azt súgják, Jázmin nyugodt baba lesz, akárcsak egykor kisebbik fia, Beni is volt. „Egyelőre eszik, alszik, nagyon jól érzi magát, úgyhogy teljes az öröm. A férjemmel régóta vártunk arra, hogy legyen egy lányunk is, és lám a sors teljesítette a kérésünket. A férjemmel még mindig nem fogtuk fel, hogy mindez többé nem álom, hanem valóság – mesél az immár háromszoros anyuka. – Egy szóval, szoknunk kell még, hogy lányos szülők is lettünk. Biztos vagyok benne, hogy egészen más kihívások várnak ránk két fiú után…
A történet folytatását keresse a Best-ben.
„Még bocsánatot sem kértek tőlem, csak egy nővér jegyezte meg: ugye, most örülök, hogy szerepelhetek a hírekben?”

A kórházból ellopott csecsemő édesanyja, Vanessza

„Rettegek utcára menni a kislányommal”

A kis Hédi alig múlt egy hetes, de már túl van egy hatalmas kalandon: édesanyja mellől lopták el a szombathelyi kórház szülészeti osztályáról. A kismama a mai napig nem emlékszik arra a mintegy fél órára, amíg a kislányát keresték a rendőrök.
Hédi szerencsére már boldogan szuszog otthon a kiságyában, mit sem sejtve arról, hogy újság címlapokon szerepelt, és a rendőrség indult a keresésére. Sokan aggódtak érte az elmúlt napokban, de természetesen a legnagyobb sokk az édesanyát, Vanesszát érte, aki az akkor történtekre ma is úgy emlékszik vissza, mint egy rémálomra… „A folyosóra mentem ki beszélgetni látogatókkal. A párom is ott volt velem. Amikor visszamentem a szobába, már nem volt ott a kislányom. Először nem aggódtam, kérdeztem a nővéreket, hová vitték a babát. Azt hittem, valamilyen vizsgálatra volt még szüksége. Akkor estem pánikba, amikor a rendőrséget hívták. Az a fél óra onnantól kiesett az életemből, szerintem sokkot kaptam, nem emlékszem semmire, csak arra, mikor visszahozták Hédit és magamhoz szorítottam. Azonnal megnéztem, megvan-e az összes pici ujjacskája, ő meg csak aludt édesdeden” – emlékszik vissza a szörnyű napra az édesanya.
Hédi mindössze egy napos volt, amikor egy 38 éves, ötgyermekes édesanya és egyik rokona besétáltak a kórházba, és magukkal vitték az újszülöttet. Bár a hírek eleinte emberkereskedelemről szóltak, később a babát ellopó asszony azt állította a rendőröknek, hogy meg akarta tartani a kislányt, akit focizásból hazatérő kiskamasz fiának így mutatott be: „Ő itt a húgod, Miranda.” Az asszony előre eltervezhette a tettét, a lakásban ugyanis tápszert, pelenkát és babaápolási cikkeket találtak. Kérdés, ha valóban így volt, és a rendőrök nem találják meg ilyen gyorsan a kislányt, vajon mit mondott volna a gyermekorvosnak, védőnőnek, vagy később a bölcsődében, óvodában? Valószínűleg ő sem gondolta végig mindezt, és márciusban történt vetélése zavarhatta össze annyira, hogy ennyire vágyjon egy közös babára új párjával. Méghozzá egy kislányra, az öt fiú mellé… S vajon azt hogy gondolta, hogy éppen abba a lakásba viszi haza a kis Hédit, amely mindössze pár lépésre, ugyanabban az utcában van, ahol Vanesszáék lakása található?
A történet folytatását keresse a Best-ben.

Pelsőczy Réka
Van szerelme, de egy barátjával él…
Jennifer Lopez
Túl sokat iszik, mióta megcsalták
Volt férje elveheti tőle a gyerekeit
Törőcsik Mari unokája, Járai Máté
Soha nem kérkedett a nagyszülőkkel
„Ma már sajnos csak Mari mamával találkoz-hatunk”
Szinetár Dóra
„Most szeretem, amit a tükörben látok” „Egyszerűen másra, újra vágyom”
Izgalmas fényképek a múltból
Amikor Picasso Brigitte Bardot-nak tette a szépet
A fiatal Bill Clinton
II. Erzsébet királynő
Pablo Picasso és Brigitte Bardot

További részletek a BEST magazinban.
Keresse az újságárusoknál!