mai dátum: 2014. 08. 23.


13. ÉVFOLYAM 33. SZÁM 2014. AUGUSZTUS 18.
Szeretett faluja, Füle is gyászba borult
Bajor Imre

 

A soroksári tragédia áldozatának kisfia, Roland

Újra tud mosolyogni

Hiába vitte az édesapja az elmúlt hónapokban több pszichológusho Rolandot, a szakemberek közül egyik sem vállalta, hogy foglalkozzon vele. A segítség aztán a legváratlanabb helyről érkezett. Nála jobban senki nem tudja, mire képes a felnőttek világa. A 11 éves Rolandnak tavaly először az édesanyja halálával, aztán szinte azonnal az újságokból, tévékből folyó híráradattal kellett szembenéznie. Csoda-e, ha az elmúlt hónapokban gondjai voltak az iskolában. „Rolcsi ma is tagadja, hogy meghalt az édesanyja – mondja Kardos Lajos, az apa. – Ha szóba kerülnek a történtek, azt mondogatja, hogy nem halt meg az anyukája. A maga sajátos módján próbálja magát távol tartani a történtektől, így védekezik a valóság ellen. Máig nem hajlandó például kimenni a temetőbe. Sajnos azért látszik, hogy legbelül mégis megviseli az egész, ahogy ilyenkor lenni szokott, több tárgyból is rontott, eleinte az órákon csak üveges szemekkel bámult maga elé.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Sosem viselt menyasszonyi ruhát!

Gregor Bernadett
Titkos eljegyzés után titkos esküvő!


A színésznő alig egy hónapja titokban mondott igent szerelmének tíz hónappal azután, hogy megismerkedtek. De hogy milyen lesz az esküvő? Kiderítettük! Mint ahogy egykor az édesapja, Gregor Bernadett is negyedszerre talált rá a nagybetűs boldogságra, az igazi társra. A hétvégén ugyanis a színésznő egybekel kedvesével, Szarvas Attilával. Információink szerint a színésznő eljegyzésén sem volt nagy felhajtás, csupán egy-két szemfüles kolléga jött rá arra, hogy Berni élete újra fordulóponthoz érkezett. „Először nem árulta el, mi történt, de aztán feltűnt a kezén a gyűrű, így rákérdeztem. Akkor mondta el igen szűkszavúan, hogy Attila megkérte a kezét és ő igent mondott. Nem volt szó grandiózus eljegyzési partiról, Attila otthon várta Bernit egy visszafogott karikagyűrűvel” – árulja el egy színházi kollégája, aki szerint az sem véletlen, hogy a gyűrű nem hivalkodó. „Meg akarták tartani ezt az örömöt maguknak! Nem dicsekedtek vele, de hát amit néhány ember tud, az már nem maradhat titokban…”
A történet folytatását keresse a Best-ben.
„Egy testvér a gyereknek is ajándék, felnőttkorában lesz kire támaszkodnia”

Sebestyén Balázs
„Örülnénk egy kislánynak”


Jövő év elején újra apa lesz a műsorvezető! Balázs maga jelentette be a nagy hírt reggeli rádióműsorában, miután gömbölyödő pocakú feleségéről több fotó is készült a Szigetfesztivál első napján. A baba januárban érkezik. Az eddig sem volt titok, hogy Balázsék évek óta szeretnének második gyereket, kisfiuk, Benett mellé. A műsorvezető és felesége, Viki azonban sohasem erőltették a dolgot. Úgy voltak vele, hogy a baba úgyis akkor jön majd, amikor jönnie kell. „Sokat beszélgetünk erről Vikivel. Itt az ideje egy második gyereknek, hiszen most még nem lenne nagy a korkülönbség köztük. Örülnénk egy kislánynak, vele lenne ennél is teljesebb az életünk. Egy testvér a gyereknek is ajándék, hiszen felnőttkorában majd lesz kire támaszkodnia. Nem szeretnénk, ha Beni egyedül lenne a világban” – nyilatkozta idén, koratavasszal Balázs a Story magazinnak.
A történet folytatását keresse a Best-ben.

Ábel Anita
„Ösztönösen, szívből vagyok anya”
Károly herceg
Rétesért, pálinkáért, kolbászért rajong a trónörökös
Erdélyből vitt mézet a királynőnek
Legerszki Krisztina
„A netes ismerkedés nem nekem való!”
4 Két év alatt két szakításon van túl, ennek ellenére bízik a szerelemben. Azt is tudja, hol nem találhat rá!
Pataki Szilvi és Nacsa Olivér
Már össze is költöztek!
Romantikus toszkán nyaraláson jártak
Örökbe fogadott hírességek
Megrázó történetek
A szülők szereteténél semmi sem fontosabb, ennek hiányát súlyos teherként hurcolják akár egy életen át. A hírességek között is szép számmal akadnak olyanok, akik megküzdöttek azzal a fájdalmas érzéssel, hogy nem kellettek az édes- szüleiknek…

További részletek a BEST magazinban.
Keresse az újságárusoknál!